Vellykket fagdag i ernæring for sykepleierstudenter

26.11.2014 Fremtidens sykepleiere fikk innsikt i forebygging av feil- og underernæring da kompetanseplattformen Maten er ikke... >

Konsistenstilpasset mat

25.11.2014 Det er først når maten er fordøyd og absorbert til kroppen at vi kan nyttiggjøre oss næ... >

Invitasjon: Tur til Lyon i januar 2015

18.11.2014 Måltidets Hus og NCE Culinology arrangerer fellesreise til Lyon i januar 2015 i forbindelse med Bocuse d'Or o... >

Kunnskapsheving gjennom effektfulle arrangement

En ærlig og nøktern tilnærming til omdømmebygging for ... >

FROKOST INNOVASJON

Nye regler til matmerking i forhold til allergi. Hva betyr det for din matserver... >

En smakfull skoledag

Blir hjernen vår lurt når vi spiser? Hva er smak og hvordan smaker u... >

Maten er ikke gitt før den er spist

Velkommen til workshop 27. november, kl 9 - 15.30 i Måltidets Hus i S... >
Powered by