Maten er ikke gitt før den er spist

24.10.2014 Velkommen til workshop 27. november, kl 9 - 15.30 i Måltidets Hus i Stavanger. Vi blir alle eldre – og ... >

HP Frukt

15.10.2014

Lang holdbarhet og god smak med høytrykksprosessering av frukt og bær.

>

Superknask - en erfaring i skalering

03.10.2014 Superknask – elta og bakt på Finnøy leser vi på pakken.  Et nytt knekkebrød i  ... >

Ridder av 1. klasse

NCE Culinology og Måltidets Hus gratulerer.

>

Er du en Supersmaker?

Du kan få svaret på Måltidets Hus søndag 28. september,... >

I smakens tjeneste

Måltidets Hus har et sterkt fokus på smak og smakens betydning for o... >
Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen, Nofima

Ny teknologi og superkjøling gir superkvalitet

NCE Culinology samarbeider med Nofima i forskningsprosjekt om direkteprosesserin... >
Powered by