I smakens tjeneste

26.08.2014 Måltidets Hus har et sterkt fokus på smak og smakens betydning for opplevelse av mat og måltid.  ... >
Foto: Jon-Are Berg-Jacobsen, Nofima

Ny teknologi og superkjøling gir superkvalitet

26.08.2014

NCE Culinology samarbeider med Nofima i forskningsprosjekt om direkteprosessering (Filet-O).

>

Friske bær etter 90 dager

26.08.2014 Nye innovative produktmuligheter for frukt og bær gjøres tilgjengelig gjennom forskning i programsatsingen ... >
Foto: Kristin Austigaard

54 flotte matprodukter til delfinale på Matstreif!

Over 130 matprodukter ble meldt på i årets Det norske måltid, ... >

Mat til institusjonssektoren

Fagdag - Struktur i varmebehandlet mat –Måltidets Hus, Stavanger, 16... >

Finner raskt ut av hva du liker best

Når matprodusenter introduserer nye matvarer i butikkene, må de kjap... >

Smak og behag

Hva er smak og hva er det som avgjør vår opplevelse av smak? Temae... >
Powered by