Delikatessebær

27.08.2015

Bær i veksthus - nye muligheter?

>

Gylne Måltidsøyeblikk Rogaland inviterer til dialog

26.08.2015 Maten er ikke gitt før den er spist 16. September i Måltidets Hus, Stavanger, kl 11.30 – 15.00 Hva... >

Klynge til klynge samarbeid

21.08.2015

NCE Culinology samarbeider med annen NCE klynge.

>

Stolt av måltidene som serveres

Produksjonsansvarlig mat/ måltider og ansvarlige for å servere maten... >

Fenalår vil likestilles med Parma-skinke

Matmerk har sendt søknad til EU for å få Fenalår fra No... >

Gylne Måltidsøyeblikk onsdag 19 august

Det inviteres til inpirasjonssamling i Måltidets Hus, kl 10 - 13 i forbind... >

Risteteknologi gir bedre mat

Det utvikles stadig nye skånsomme metoder for å bevare maten. N... >
Powered by