Nyhetsbrev 02-15

22.04.2015

Siste nytt fra Måltidets Hus og NCE Culinology

>

Stavanger på menyen i Brüssel

22.04.2015 Gastronomisk Instututt har vært i Brussel for å innvie sin meny på Tram Experience (res... >

Å ta et produkt fra kjøkkenbenk til dagligvare

17.04.2015 Kunnskap og tilgjengelighet er avgjørende for å ta en matidé fra kjøkkenbenk til butikk. Dess... >

Fjordland tar oppgjør med fordommer

Fjordland er partner i NCE Culinology.  De setter fokus på viktighete... >

SkatteFUNN Åpen dag

Den 29. april 2015 arrangeres SkatteFUNN Åpen dag i Måltidets Hus, I... >

NCE Culinology Temalunsj samlet mange

Mathallen Stavanger ble presentert i nesten fullsatt auditorium i Måltidet... >

I fyr og flamme

Det ble både fyr, flammer og langtidsgrilling da representanter for g... >
Powered by