Måltidets Hus gratulerer

27.02.2015 Miljøet i Måltidets Hus gratulerer de fire restaurantene i Rogaland som har fått innpass i den nye re... >

To lokale kokker i semifinale i global kokkekonkurranse

23.02.2015 David Rivas fra Gastronomisk Institutt i Måltidets Hus er 1 av 3 kokker fra Norge som reiser til København ... >

Nysgjerrig på lokal mat og foredling? MatSmiå er svaret!

10.02.2015 Forbrukarane etterspør lokale matspesialitetar i stadig større omfang. Salet av lokalmat i daglegvarebutik... >

Nyhetsbrev fra Måltidets Hus

Vant skaleringsinnsikt ved Måltidets Hus: Åtte superprodukter ble k&... >

Kobler kokker og vitenskap

Guro Helgesdotter Rognså har tatt doktorgrad i molekylær gastronomi ... >

Drastiske endringer for måltidsnæringen

Radikale scenarier 2020

>

«Fenalår fra Norge» på Bocuse d’Or 2015

I Lyon, dagen før norske Ørjan Johannessen vant gullmedaljen i Boc... >
Powered by