Bli partner i NCE Culinology

Hva innebærer et partnerskap?

NCE Culinology er et langsiktig samarbeidsprosjekt mellom bedrifter og offentlige aktører innen måltidsnæringen. Partnerne definerer, bestiller og gjennomfører konkrete prosjekter, tilegner seg kunnskap gjennom kurs og konferanser og bygger opp viktige nettverk og relasjoner gjennom felles arrangementer. Som partner i NCE Culinology utvikler du altså bedriften din, og dermed også måltidsnæringen i Norge, sammen med andre.

Hvem er partnerskapet relevant for?

Partnerskapet retter seg mot bedrifter i hele landet som arbeider innen måltidsnæringen. Særlig relevant er partnerskapet for bedrifter som vil utvikle seg innen tilpassing av produkter til forbrukers behov, utvikle nye produkter basert på ny teknologi og spennende råvarekombinasjoner eller som leter etter bedre måter å beholde kvaliteten i produktene på. Partnerskapet er spesielt utviklet for å hente inn relevante samarbeidspartnere og kompetanse og å delfinansiere prosjekter.

I forbindelse med utviklingen og lanseringen av Nori har vi kunnet dra på mye av tarekompetansen og nettverket som eksisterer under NCE Culinology-paraplyen. Det har vært verdifullt for oss å få kokker med kunnskap om tare som ingrediens i matlaging til å smake på brennevinet, og å videreutvikle og forfine produktet i samarbeid med dem. I tillegg ser vi at NCE Culinologys internasjonale nettverk effektivt vil kunne hjelpe oss ut i verden med produktet  Harald Berentsen i Berentsen Brygghus

Interessant?

Ta kontakt med partnerskapsadministrasjonen:

arna smistad4.jpg   helge bergslien.jpg   kari birgitte melvær wiig.jpg   marta s. torkildsen.jpg


Arna Smistad


Daglig Leder

Tel. 93059924
arna@maaltidetshus.no

  Helge Bergslien
.

Fasilitator kunnskap
Tel. 45015280
helge@maaltidetshus.no
  Kari Birgitte Melvær Wiig
.
Prosjektleder
Tel. 47408958
kari.birgitte@maaltidetshus.no
  Marta S. Torkildsen
.
Administrasjonsansvarlig
Tel. 51874577
marta@maaltidetshus.no
Del
Powered by